Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ondskan på väg

kände ondskan komma.
bad dom försvinna.
bort bort
tänkte jag skulle ha
bort dom som.
jag gjorde när .
jag kastade ut
gris skiten från ladan.
fort fort bort .
då försvann dom,
onda krafterna från mig
det här liknar det okända ,
om ni set det på tv nån gång,
dom gillar mig inte.
gillar inte att jag har .
kontakt med medier,
min vilja är min .
dom dagar jag inte skriver må jag ej bra.
min grann röker dygnet runt
vil bara kunde andas i mitt eget hem av birgitta 3,7 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-06 13:18



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
POESI HÅLLER ONDA KRAFTER PÅ AVSTÅND
2023-07-06
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP