Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Wir wollen unsere Mauer zurück!


ÅTERUPPBYGG BERLINMUREN!

Återuppbygg Berlinmuren!

Den var ett värn

Jag saknar den

Ge mig mitt DDR igen!

Återuppbygg Berlinmuren!

 

LARZ GUSTAFSSON 6/7 2023

 

Leve minnet av Walter Ulbricht och Eric Honecker!

 

Jag struntar fullständigt i om kapitalistlakejer hånar mig.

Ni kan svälja era pappskallar.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2023-07-06 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP