Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Midnatt

Himlen midnattsblå
trädens toppar i lågor

Vaken i natten




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-07 09:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Nej, nu börjar det bli kallt här
Och vid midnatt kommer Walter"

(Från Pop Comix som jag tecknade 1980)
2023-07-07

  Kungskobran VIP
Man borde inte sova när natten faller på
För tänk då blänker stjärnorna högt uppe i det blå
Det är så tyst och stilla, att sova vore illa ……
Helena Sjöholm
2023-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP