Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Värmer ens hjärta

Är där när det stormar

Någon att dela tankar med

Skänker glädje och lugn

Känslan av att aldrig vara ensam

Alltid en bra dag när man ses

Platsen i hjärtat är självklar




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-14 06:55



Bookmark and Share


  Susen VIP
Kloka ord. Vänskapens lisa i själen
2023-07-18

  BenGust VIP
Vänskap är som frihet kan vara.
Lika viktig.
2023-07-17

  Marita Ohlquist VIP
Vänner är en skattefri förmögenhet.
2023-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP