Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesin o tron.

håller ondskan borta.
kärleken håller .
ondskan borta.
kärleken till alla,'
dom kan aldrig .
ta din kärlek .
i från dig
och inte din vilja.
skrev nu13 45,
7.7 2023.
av birgtta,




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-07 13:52



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"kärleken håller .
ondskan borta.
kärleken till alla"

MYCKET GENERÖSA ORD
2023-07-07
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP