Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om du hinner till skyddsrummet innan atombomben hinner veckla ut sig som ett trasigt paraply över nejden och du befinner dig inom fem mil från epicentrum, så spelar det nog liten roll. Om du befinner dig i skyddsrummet är halveringstiden bara 10.000 år


Dagens förklarade ord 2013 07 16







Skitnödig, betyder att man just har slagit sig till ro
för att klicka, på en skärm eller med en annan
person på en restaurang, arbetsplats, i kön till
korvmojen et cetera...

...så bubblar det i rytmiken och kroppen vill som
förmedla till hjärnan, i ens eget huvud troligen,
budskapet att har det inte varit bråttom förut,
så är vägen till skithuset väl lagom snitslad numera?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-07-08 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP