Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnaspel i tanken

Tanken
tar ett språng
över hygget

landar mjukt
i skogsbrynet

bland
blottade rötter
och knastertorr
mossa

inväntar där
sitt efterlängtade
regnaspel




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-08 21:07



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Tänk vilken betydelse vatten har och kommer att få. Detta kan inte nog poängteras.

2023-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP