Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen hem

Söndagsmorgon i juli
En död stad vaknar
Långsamt till liv
Vackrare än
Någonsin
Förut




Fri vers av Max Ludvig
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-09 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Ludvig