Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LOVSÅNGSHJÄRTA

Med ett hjärta fyllt av lovsång

vill jag nalkas stadens hav

Detta folkhav som jag fått uppå min lott

Med ett hjärta fyllt av tacksamhet

för det som Herren gav

fyllt av jubel för den frälsning som jag fått!

 

Med ett sinne fyllt av himmel

vidrört av Guds härlighet

vill jag utmana den onde och hans gäng

Mitt i stadens larm och vimmel

på en sönderkörd planet

för min Herde mig till himlens blomsteräng

 

 

Det finns djup i Herrens godhet

Det är både visst och sant

Det ska UPPLEVAS

Kan ej förklaras här

Det är gott att här få vara

himmelrikets predikant

och agera i en himmelsk atmosfär!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/7 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2023-07-09 17:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den sången är en klar favorit, Kolorist.
2023-12-19

  Koloristen
fylt med lovsang er mitt hjerte
fri fra sykdom sorg og smerte,
Han har lovet være med oss
til Han tar oss hjem til seg
2023-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP