Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Något Fale Bure skrev, fick mig att skriva så här. Det var mitt eget val... Texten är från 2014 06 11.


Mitt eget val




Trots vad de
outtalade reglerna säger,
envar har ansvar

för sina egna
handlingar och det
går alltså inte

att skylla på
någon annan, det
är ju hela

tiden ens egna
val... 'Han/Hon
var så tråkig',

eller 'jag hade
inte styrkan att
stå emot frestelsen'.

Att vara 'otrogen'
eller att utföra
övergrepp, ansvaret faller

alltid på en
själv. Tycker jag
ja... i nuet.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-07-20 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP