Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TERAPISOFFAN TIONDE JULI-23 17:08

Ni har en psykopatisk diagnos
varvid man ställer sig frågan
om huruvida denna störning
uppkommit ?

-Var liksom ni tidigare verksam
som samtalsterapeut några år
och för att förstå sina klienter
måste man leva sig in i hur den
mår vilket medför en risk i att
terapeuten blir klienten och
klienten terapeuten.

Jaaa...men nu känner jag igen
dig för de va ju du som var jag
innan jag blev terapeut.


-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2023-07-10 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP