Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens paradox

1: Det handlar om försöka

2: Det handlar om att prestera

 

Det första är sant i början

Det andra blir sant mot slutet

 

Det första är det mänskliga

Det andra är urvalet

 

Det första är det svarta kolet

Det andra är en slipad diamant

 

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-07-10 18:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En dikt om skapandeprocessen i poesin? Fint och tänkvärt.
2023-07-11

  Blomma-Stjärna VIP
så bra sagt, kolet är början - och - diamanten är kol!
2023-07-10

    Lena Söderkvist VIP
Just det.
2023-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Väl värd att läsa och begrunda.
2023-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP