Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VIDGADE VYER OCH ÖPPNA FÄLT

Rum fylls av fientlighet

Ockuperad lägenhet

Vrickat, vridet

vint och vrångt

Ett betryck och

väldigt trångt

 

 

Så ge mig vidgade vyer

och öppna fält

Ge mig mjuka scenarion

som blinkar snällt

svalor som svingar sig

mot den sommarblå skyn

Ge mig mera livsrum

och inte "Hem till byn"!

 

 

Fyll mig med en bättre vy

så den gamla tvingas fly

Roxy med "Virginia Plain"

I am Larz and you are Jane

 

LARZ GUSTAFSSON 10/7 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2023-07-10 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP