Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nato


Yttrandefrihet

Sverige kommer med i Nato
Och klarade Yttrandefriheten
Med nöd och näppe




Fri vers (Fri form) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-10 23:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Man var tvungen att ändra Yttrandefrihetslagen och Tryckfrihetslagen för att blidka Turkiet. Jag fasar för den nya ordningen med Nato.
2023-07-11

  Koloristen
Det är brist på yttrandefrihet i Sverige. Natoanslutningen är beklaglig.
2023-07-11

  rostspik VIP
Ändra i vår grundlag för att blidka våldsbenägna fundamentalister? Nej på den.
2023-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP