Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BERGET SOM INTE FINNS

Där det förutbestämda föresatt sig
tro på någonting utan att veta och
någon söker förklara att ett berg
skymmer utsikten förnekas bergets
existens av förblindad tro som även
tror att solen skiner fast det regnar.

Det är som att tro på att jorden
är platt utan att veta den är rund.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2023-07-12 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP