Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En obruten rad

En obruten rad, en association
bortom allt tillrättalagt

Ett flöde som löper rad efter rad

En svit där poeten till sist
ska finna det han söker till sin dikt

Någonstans bland de frisläppta
tankarna och orden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-12 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP