Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatar dig nu

du säger
bra att du säger till

"Sorry var upptagen"

Idiot




Fri vers (Fri form) av Mirjo
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-12 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo