Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett urholkat hjärta

Jag önskar jag kunde
se mig själv genom
min sons ögon

omfamna varenda millimeter
lika handlöst beslutsamt

för att mätta
ett urholkat
hjärta
som törstar efter den ömhet
bara acceptansen
kan ge liv åt




Fri vers (Fri form) av Anfr VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-12 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anfr
Anfr VIP