Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvarm

När koltrasten sjunger
om ljuset
då tussilagon sträcker på sig
och rakryggad
fläker ut sin vecklade själ
skall jag lyssna på grusvägens
knaster
andas in
de stundande knopparna
hoppas
att solen
kan hitta oss igen




Fri vers (Fri form) av Anfr VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-17 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anfr
Anfr VIP