Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Chapter: bits n pieces of the dark era Narcissister är vedervärdiga individer som suger ut allt du är om du låter dem. Aldrig mer om varnings klockorna finns där. Klipp banden!


Suaded

blue tourment and suaded

I buy some alone time in this quake

quake of dryness and tumbles 

frenzy of ringning bells

Blue and suaded with

gut art on the floor 

caveout of a psykopath

tourment siege on my phone 

Totaly exhausted 

uttering crazyness i cant handle

i just want to cry 

gut wrenching pain with nausia 

You mind twisting fuck up

please stop, please just leave me be,

be kind, i beg you

 

- I love you,

your the most beutiful prism in the world. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-13 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP