Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BYN DÄR ALLA GÅR BAKLÄNGES MOT BETALNING

I småstadsidyllen där alla
går baklänges mot betalning
talar de flesta bara om dom
de inte talar med för skulle
de börja tala med dom de
talar om skulle det inte finnas
någon att tala om.
-




Övriga genrer (Satir) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2023-07-12 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP