Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NORRLANDS GULD?

Kan man vara sig själv

utan Norrlands Guld?

Kan man köpa sig fri

från sin stora skuld?

Vill man bedja om tillgift

och heligt mod

at bli redo för rening

i Jesu blod?

 

LARZ GUSTAFSSON 14/7 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2023-07-14 13:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Spot on, mate!
2023-07-14

  Koloristen
När väckelsen drog fram över Norrland gick man hårt åt superiet och en del blev lösta från det. Dalt och snyftaftnar sysslades det inte med.
2023-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP