Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror int ett ord av detta, även om texten är uttalad med hetta, bara tänkt som i disharmoni, utan ett uns av sympati, för vad som väl är riktigt sant, ett sinne kan vara ännu elegant...


Jag tror int ett ord av detta





Jag tror int ett ord av detta,
även om texten är uttalad med hetta,

bara tänkt som i disharmoni,
utan ett uns av sympati,

för vad som väl är riktigt sant,
ett sinne kan vara ännu elegant...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-11-26 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP