Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För alltid monarkist och rojalist.


GRATTIS, KRONPRINSESSAN!

Grattis, kronprinsessan Victoria!

Du är med och skriver historia

En representant, så fin

för Sverige och monarkin

Trots all illasinnad kritik

från folk som vill ha republik

håll ditt huvud högt och kämpa på

för nationen gul och blå

 

Gud välsigne dig på din dag!

 

LARZ GUSTAFSSON 14/7 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2023-07-14 19:47



Bookmark and Share


  Koloristen
Den gratulationen kan jag inte stämma in i. Jag är emot monarkin såsom den har blivit.
2023-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Tusen tack!
2023-07-14

  Vindsvala VIP
Fin Grattishälsning till vår fina kronprinsessa!
2023-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP