Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ROUSSEAU 2023

Säg upp det sociala samhällskontraktet,
Eu och Natomedlemskap,medborgarskap,
skatteskyldighet och bli universiell världs-
medborgare.avcivilicerad och naturtrogen.

-






Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2023-07-15 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP