Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kände ett ljus tändas.

den gamle mannen,.
en kvinna hade .
en matväska .
mellan sig.
tänkte kärleken .
kärleken finns.
kärleken hoppet åter..
kände glädjen solen
det finns hopp för alla.
han kramade sin kvinna -
när dom gick upp för baken.
av birgitta 15 7 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-07-15 13:13



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en dikt om längtan efter tvåsamheten
2023-07-15
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP