Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varandets avtryck

Såg hon sig själv
som en liten planet
runt klövers glöd

eller som
lönnens löv badande
i vattenspegeln

såg hon
sig själv här

vibrerade klangen
av hennes steg
på trampade stigar

kände hon
beröringen
av nuets andetag

hördes hennes
hjärtslag
i vågornas suckar

fogades
barkens textur
samman till ord

var hon ens här
iklädd sin
solgröna mantel

minns man henne




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-16 14:57



Bookmark and Share


  Susen VIP
En berörande text där även språket fångar
2023-07-18

  BenGust VIP
Med lätta penseldrag, men med
känslans dynamik, tecknar du en
bild av en levnad, väl värd att
uppmärksammas.


2023-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP