Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INGEN kan få mig att ändra mig beträffande hur jag skriver. Sköt er själva och er egna angelägenheter.


JAG SKRIVER SOM JAG VILL

Så många vill

diktera min poesi

Så många hatar

att jag har blivit fri

Men jag skriver

precis som jag vill

Förmynderiet

ska bara tiga still

 

LARZ GUSTAFSSON 16/7 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2023-07-16 15:35



Bookmark and Share


  Koloristen
Ja, skriv på bara! Go with the flow.
2023-07-16

  rostspik VIP
Exakt så!
Subjektiva texter är intressanta texter.
2023-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP