Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Italien

När jag visar semesterbilder
från min dotters resa till Italien
så säger min mamma
som aldrig varit där
att hon aldrig kommer dit


Inte med sorg i rösten
bara som ett konstaterande
att benskörheten
åldern och hälsan
blivit alltför starka hinder

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-17 03:32



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
stor igenkänning med din mor
rimlig tanke att mer och mer
bli vän med
om en inte dör innan

väl formulerat
hur skulle denna se ut i jag-form?
2023-07-23

  Blomma-Stjärna VIP
realism -
vi får sätta våra mål efter vad vi tål...
2023-07-17

    Lena Söderkvist VIP
Livets obönhörliga gång.
2023-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP