Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kura skymning

Vi sitter tysta tillsammans när dagen möter natt

Fåglarna sjunger om den sista stunden

Himlen målar rosa vid blåsvart horisont

Havet lägger sig att vila

Omsorgsfulla händer smeker jordens valv

Någon ser att vi är människor




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-05-14 04:57



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Du skapar så mycket ro och harmoni med din vackra vers.
2024-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text som förmedlar lugn, frid och harmoni.
2024-05-17

    Lena Staaf VIP
Vackert! Och här är vi inte den rovgiriga och förstörande människan utan den ödmjuka.
2024-05-15

  Anya VIP
Vackert. Faller särskilt för den sista raden. Så proffsig och skicklig.
2024-05-15

  Blomma-Stjärna VIP
kura skymning - vackra ord för en välgörande stund
2024-05-14

  Eva Helene VIP
Vilken vacker och trösterik dikt, tack för den!
2024-05-14

    Lena Söderkvist VIP
Ljuvligt, stillsamt, meditativt
2024-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP