Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DANSA MED STRINDBERG

Att dansa med Strindberg är som
när matadoren möta tjuren där
det som gäller är att inte komma
för nära och kanske helst aldrig
bjuda upp.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2023-07-17 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP