Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÄKARE MED LICENS ATT MÖRDA

Suspekta skadeverkningar och döds-
fall av patienter på sjukhusen som
indirekt kan kopplas till vissa läkares
kontrakt med den organiserade brotts-
ligheten där sjukvården använder sig
av sekretesslagen för inbördes skydd-
ande av anställda mördare som utger
sig vara läkare där det satts i system
göra sig av med dem som inte är lika
mycket värda utan mer olika samt
eventuella vittnen som vet något de
inte borde veta gör sjukvården krimi-
naliserad innifrån och ut där ingenting
är vad det ser ut att vara.

Så den som vill leva länge bör undvika
kommunal sjukvård och söka privat för
trots att det är mycket dyrare kan det
vara livet värt.

-



-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2023-07-19 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP