Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följa dig hem


Längtan, för mig ut på hav

vindar allt närmre dig

har vi mötts i okända vatten

för att ge liv åt dagar

som blåste i regn



Det vilar något vackert över dig

hur du rör mig utan att röra vid mig

som solen nuddar kanten av berget

är allt bara en illusion

av någon form av verklighet





Vill följa med dig hem

har gått så vilse

i mitt sökande

efter dig



natthimmeln







Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 94 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-07-19 12:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Du vilsna lilla fågel hoppas du hittar hem
2023-09-01

  Sparvögat VIP
Underbara ord ~ i havets
sökande rörelse…
2023-07-20

  Lustverket VIP
Å. Jag tror jag skriver under på det.
2023-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu