Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INTE TRÅNGT

Här blir det inte trångt

Här blir det vresigt och vrångt

Förfaller som en ödegård

men vägrar söka läkarvård

 

Hit är det alltid långt

Stå fast allena är strongt

Knölarna i min vänstra hand

kan sätta en hel värld i brand

 

Jag är inte sakrosankt

Det skriver jag helt bryskt och frankt

Jag ska aldrig bli som ni

ty jag vill bara vara fri

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/7 2023

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-07-19 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP