Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den heliga Birgitta Foto Sten Wiking


STÄDER SOM GUD GLÖMT I

Menar ni på fullt allvar att
befolkningen i Vadstena
består av pederaster och
pedofiler ?

-Ja ! men de har inte gjort
nåt ännu.

Med sådan giftig retorik
avslöjar ni er själv genom
er föreställning om andra,
med överhängande risk
att bli stämd för förtal och
ärekränkning av sjutusen
fyrahundraåttioen Vad-
stenabor.

-Men det här är ju bara
litterär anspråkslös fiktion
i dialogform,med förbehåll
av det faktum att antalet
invånare i Vadstena kommun
tillhör det 45:e lägsta i Sverige
av tvåhundranittio kommuner
samt att rikedomar gå i arv
genom incestuös nepotism,
så där är dess historik som
syndfullt näste av de heliga
könens outtömliga lustar
och de omättliga magarnas
hunger som en vittnesbörd
av den mänskliga naturens
köttsliga behov och den and-
liga misärens fattigdom.

-





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2023-07-19 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP