Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG SKA BRÄNNA FLERA BÖCKER

Jag ska bränna flera böcker

driven av ett inre hat

man må kalla mig extrem och

kanske även rabiat

Men jag vill se bokbål flamma

Det är mitt prerogativ

Vem är du? Knappast min mamma!

Lägg dig inte i mitt liv!

 

LARZ GUSTAFSSON 20/7 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2023-07-20 14:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
PURGE and enjoy!
2023-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Definitivt.
2023-07-20

  Koloristen
Icke förty: Bokbål av heretisk och dekadent litteratur är renande eldar!
2023-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Synnerligen och sannerligen.
2023-07-20

  Koloristen
Vad människor gör med böcker de köpt för egna pengar är ju deras sak. Ganska okomplicerat egentligen.
2023-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP