Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamheten var ett ord för mej som förut inte fanns

ensamheten var ett ord för mej som förut inte fanns 

innan allt tysna och allt hade ekat bort i från mej 

 

det är så tyst det är så kallt inom mej allt jag hade är 

borta en del har försvunit ur mitt liv en del har flyttat 

 

många har dött men som fortfarande har en stor plats 

i mitt hjärta brevid alla andra minnen som finns där 

 

och har etsat sej fasst så starkt men som allt annat jag 

älskar utan substans eller existens bara lufft och minnen 

 

kvar efter allt i min väg i från det förflutna men det är väl 

bättre en aldrig uppleft det alls all kärlek och värme som 

 

jag fick med mej efter vägen är jag nu så tacksam för för 

trotts allt så är jag berikad av den jag kan inte tänka mej 

 

ett liv utan alla känslor jag bär på en gång var jag älskad 

men det är så tyst nu när allt har ekat bort kanske kan 

 

kärlekens eld blossa upp igen med den glöd jag bär på 

det skulle vara så skönt att få träffa någon i framtiden 

 

som kan tända min eld igen så jag får känna värmen 

igen och vara av betydelse för någon och som jag kan 

 

betyda något för att få göra skillnad i någons liv igen 

bara tanken känslan att jag inte är ensam längre är

 

nog så att detta tysta eko fylls av skratt och liv igen 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-20 15:44



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Väl skriftat.
2023-07-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten