Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TERAPISOFFAN ÄR EN GULDGRUVA

Det är blomstrande affärer för samtals-
terapeuterna där folk av alla kategorier
står i kö för att få tala med någon som
är ämnad lyssna mot betalning för även
om klienten har en fru,en man,barn,
vänner och arbetskollegor väljer de en
samtalsterapeut för de har ingen annan
att prata med vilket ställer frågan varför ?

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2023-07-20 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP