Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drick gärna té - men inte hos Gunborg!


GUNBORG

Gunborg löper amok igen

Hon har inte fått tidningen

Kanske pryglar hon jycken sen

Gunborg löper amok igen

 

Gunborg startar ett nytt parti

Tänk så missnöjd en tant kan bli

Gräset gulnar

Det är för torrt

TV visar för lite sport

 

LARZ GUSTAFSSON 21/7 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2023-07-21 15:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Absolut.
2023-07-21

  Koloristen
Gubbmakt!
2023-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP