Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudlösa varelser inom vården



Nå, jag har inte gjort det en hemlighet, att jag är inom psykiatrin

Och när jag kanske har fångat din uppmärksamhet vill jag förtydliga att det handlar om den kategorin

 

Aldrig har jag sett ett yrkesområde mer gudlösa än dessa imperium

Jag är lämnat stum

 

Vid en vistelse sa jag till två personer i rad jag vill prata med nån som tror på Gud

Jag fick återbud: ’’Tyvärr pratar du med fel person’’ ’’Tyvärr pratar du med fel person’’

 

Man skulle tycka att det här var nästan A och O

Moral förknippas med tro

 

…Och vart vill du bo?...

…Vi placerar dig vart vi vill, är ett vanligt sätt

 

En del dagar tycker jag, jag tänker rätt

Hellre skulle jag vara i Indien där dom låser in dom!

 

Att få in några slagord som

 

En del hjälps av psykiatrin

 

Många känner once you are in you are in it for good!

So I would be careful
Not to let your children into that neighborhood!
…all good luck though.

 

And as long as the workers stay robots the taboo will remain!

And their divinity the ‘’läkare’’ who of course is a vetenskapsperson the same, we know scientists don’t believe in God!!! I stora drag

 

Så vad har vi som lag

What happens behind closed locked doors, stays there minsann!

 

Och inom patient-kretsen förekommer det ett uttryck

att vara sjuk i ett sjukt samhälle är att vara frisk.

 

--26 år karriär inom psykiatrin, men som många, eller dom mesta av oss vet, psykisk (o)hälsa förknippas med kreativitet




Fri vers av Page Goldenboy VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-22 14:15



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Snyggt att klara så pass mycket rimmande med det innehållet :-)
2023-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP