Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MUREN KAN NI INTE BRYTA NER

Muren kan ni inte

bryta ner

Muren, den ska

bryta ner ER!

 

LARZ GUSTAFSSON 22/7 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2023-07-22 16:41



Bookmark and Share


  Koloristen
Ha gärna även en Panzerfaust redo om lallarna skulle försöka.
2023-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP