Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Hjälper inte ta till lipen... Av Ewa-Britt Nilson. Pennan kände för att svara 'med samma mynt', egna små försök till rim. ett JAS-plan störtade på blanka dagen i huvudstaden.


Kommentar på en text (2676) bara rim



Jag grät då jag detta här läste,
medan Torkel i soffan bara jäste,

tänk en sådan utveckling i rader,
som händelser samt eskapader,

minnet av en som luftens skräck,
som en påminnelse om avbräck.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-12-01 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP