Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Fåglar över ljus himmel


Över hustaken
i flock på flock
fladdrande
svarta vingar

När kvällens
skymningsljus
vilar stilla
över vår lilla stad

Går vi långsamt
gatan fram
och lyfter blicken

upp mot takåsarna
och fågelsträcken















Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-23 07:44



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
En lugn stund fångat i några naturbilder. Det känns trygghet och tyngdlöshet i de sista raderna.
2023-07-23

  Kungskobran VIP
Fågelsträcken är fascinerande
2023-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP