Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Sommaren närmar sig Augusti. Av Jack E. Gladh.


Kommentar på en text (2587) bara rim




Vaknar gör nog tidigt dagen,
kvinnan bär kanske barn i magen,
Per fiskar syns i öppen sjö,
det är ännu ej dags att ta adjö,
kor o hästar betar fredligt i hagen...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-07-23 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP