Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Ord som trendar i media. Av Algotezza. Jag ber om ursäkt för att jag ber om ursäkt ibland, förlåt mig om du kan, annars låtsas bara som förlåten den försvann.


Kommentar på en text (2601) bara rim




Att gå längs en gata i staden
är ej alls som att skygga för krevaden

någon ger ej längre hals
en annan har upphört dansa vals

nu ljuger kanske även ulv o varg
skakar mera näven gör massan arg.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-08-10 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP