Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval

Vi vandrar våra
vanliga vägar
vågar
sällan vika av

Men ville,
vågade vi
välja ny väg
nån dag

möttes kanske vi

Vände
vandrade iväg
vår vackraste väg


Tillsammansvägen












Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-01-26 15:08



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En dikt som inger hopp.
2024-01-29

    Lena Söderkvist VIP
En dikt som inger hopp om livet.
2024-01-27

  Gunnel Eriksson VIP
Skickligt formulerat på bara v.
2024-01-27

  Respons VIP
Det låter som angelägen dikt om den önskvärda vägen!
2024-01-27

  stormengudrun VIP
Mycket bra om att våga göra vägval:-) Vem vet, kanske träffar jag då på någon som vill bli min vän:-)
2024-01-26

  MaLo VIP
Fin.
Kanske man vågar välja annan väg efter att ha landat en stund på frihetsbänken?
2024-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP