Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som förr

Malmö regnar idag och det känns som att jag gör det också

Varje gång mobilen vibrerar så blundar jag och ber för en sekund att det är du som ringer
Jag vet att det är lönlöst vid det här laget för det är ju aldrig det

Men idag mer än någonsin hade jag bara velat ligga i soffan och lyssna på dig prata samtidigt som det trummar på fönsterbrädan utanför

Vi hade säkert fastnat i timmar, så där som vi gjorde förr
Utan att ens tänka på varför det var så längesen sist
Jag hade gått och lagt mig med blommor i bröstkorgen och fjärilar i magen
Sådär som jag gjorde förr
Utan att ens tänka på varför det var så längesen sist

Kan du snälla bara höra av dig




Skapa | Skriva av Galenskap
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-23 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galenskap