Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla my

Jag hör ditt skratt ibland
Som när råkar hitta gamla videos på dig
Speciellt den där i badkaret duvet
Det finns bara ett sånt skratt i hela världen
Så unikt och eget
Jag saknar dig ibland
Som när jag råkar hitta teckningen du gav mig
Speciellt nu när det börjar bli vår
Det var ju då det var sådär jättebra innan det blev dåligt
Så grått och jobbigt
Jag saknar dig ibland, som när jag tar den långa vägen hem bara för att minnas lite till




Skapa | Skriva av Galenskap
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-09 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galenskap