Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

N

Med ett ansikte som Guds alla änglar skulpterat
Man kan se att dom tagit sin tid
Varje millimeter utav allt som är du
Med ett par ögon som ser hela mig
Även när dom blundar
Med en hud så len att varje cell i min kropp som rört vid den blivit beroende




Skapa | Skriva av Galenskap
Läst 94 gånger
Publicerad 2023-12-11 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galenskap