Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Eviga minnen

Platser

eviga minnen
av allt det vi gav
och fått

De platser
vi bara for förbi

och de där vi
stannade kvar
för en dag eller två

Böljande landskap
en armslängd bort

Vidsträckta vyer
över koja och slott

Allt det vi sällan äger
men som ändå blivit
kvar

Någonstans inom oss
Bland alla de vackra
minnen vi har


















Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-24 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP